Hvis du kender til værktøjsverden, så ved du, at Festool er det perfekte værktøjsbrand til fagfolk, institutioner og gør-det-selv-mennesker. Hvis du derimod ikke gør, så er du virkelig gået glip af en forrygende værktøjsproducent. De har eksisteret i mere end 90 år og de udvikler el-værktøj i højeste kvalitet, som er gennemtænkt og gennemtestet. Deres dedikation til værktøj og deres brug er bl.a. en af årsagerne til deres store succes indenfor byggebranchen. Det er også derfor, at du burde overveje at investere i deres værktøj, tilbehør eller støvsugere. Det er primært 2 årsager til, hvorfor du skal købe Festool.

Festools kerneværdier

Deres kerneværdier er perfektion, tradition og passion. Festool går nemlig op i at skabe innovative produkter, der er med til at gøre hverdagen og arbejdet lettere, hvilket også er grunden til, at de har 350 patenter, mere end 80 priser og masser af tilfredse kunder. Fx er deres slibemaskiner, som du bl.a. kan købe på toolster.dk, nogle af de bedste på markedet, hvilket også gælder for deres excenterslibere, rystepudsere og betonslibere.

Med Festool er du lovet det bedste resultat og den perfekte finish. Det kan du bl.a. se med deres dyksav samt slibepapir, som er brugbare ved forskelligartede materiale. Udover blot lave værktøj som saver, sliber og fræser, som kan støve en del, så har Festool også udviklede støvsugere, så du kan få et rent og sikkert arbejdsområde og -miljø.

Det betaler sig at købe kvalitet

Hellere købe kvalitet når det kommer til værktøj eller værktøjsrelateret produkter, da disse vil give dig det bedste resultat samt være dig til glæde og gavn i længere tid. Festool giver dig 3 års garanti på dit værktøj, hvis du registrerer din maskine hos dem. Dette lyder måske en smule besværligt, men det er det langt fra. På den måde er du dækket ind, hvis skaden skulle se og dit værktøj fra Festool af en eller anden årsag skulle miste sin glans.