Du finder næppe finere og mere særprægede dukker til dit barn end den fine Asi dukke. Dukkerne fra det spanske mærke er ekstraordinært detaljerede og livagtige at se på. Ikke to dukker er helt ens, hvert barn får derfor sin egen helt unikke dukke, som ikke ligner nogen anden. Dukkerne er kendetegnet ved deres mange detaljer og fine ansigtsudtryk, som er utroligt naturtro, og som man ikke ser hos de fleste andre dukker på markedet. 

Dukkerne fås i mange forskellige størrelser, og som noget helt særligt kan dukkerne købes i naturtro babystørrelse, hvilket mange børn finder ekstra sjovt, da dukkerne i ægte babystørrelse ofte giver anledning til bedre rollelege. Dukkerne er lavet i lækker vinyl af høj kvalitet, og de bløde maver er fyldt med kapok. Der findes desuden masser af forskelligt tøj, sko og tilbehør, så dukkerne kan klædes fint på til hver en lejlighed. Alt tøj og tilbehør er – præcis som dukkerne selv – lavet i materialer af fineste kvalitet.

Asi laver dukker til børn i stort set alle aldre. Særligt populære er Leonora og Leo dukkerne, som med deres længde på mellem 46 og 50 centimeter stort set har samme størrelse som en baby. Dukkerne fra Asi er samlet i forskellige serier med hvert sit tema, og det er muligt at få dukker med både blød eller hård krop, så der skulle være noget til hver en smag og situation. Dukkerne fås både som helt små med en længde på 30 centimeter og en del større med en længde på op til 50 centimeter, og der er dermed dukker til børn i stort set alle aldre. Drenge- og pigedukkerne er forskellige fra hinanden i form af deres fine tøj, som hovedsageligt er holdt i lyserøde og blå farver. Fælles for alle dukker er den høje kvalitet og de helt små detaljer, der placerer dukkerne fra Asi i en liga for sig.