Sikkerhed og komfort siden 70 ’erne

Siden tidernes morgen har mennesket beskyttet sig selv. Først med en rustning og senere hen med skudsikre veste. Disse veste betyder, at det ingen sag er at beskytte sig mod knivstik og kugler. Udfordringen ligger i samtidig at kunne have den komfort, der gør det muligt at passe sit arbejde. Denne komfort sikres gennem kevlar, der er et fantastisk materiale lavet af syntetiske fibre. Kevlar har siden det kom på markedet i begyndelsen af 1970’erne været en fast del af skudsikre veste. Dette skyldes, at materialet ikke bare er fem gange så stærkt som stål, det sikrer også en enorm fleksibilitet og en høj komfort, der betyder, at en skudsikker vest både kan beskytte dig mod det, den er sat i verden for og samtidig kan bæres, uden at det føles ubehageligt.

Sikrer beskyttelse og mobilitet

Du kan nemt få skudsikre veste, der kan beskytte dig mod selv det største automatvåben. Men problemet er, at jo mere din vest skal kunne beskytte dig, jo tungere bliver den at bære. Er man sendt ud i for eksempel en krigszone, er det jo ikke særlig smart, at man ikke kan løbe fra fjenden, fordi ens skudsikker vest gør, at man ikke er mobil. Dette problem kan heldigvis løses med kevlar, der sikrer dig en skudsikker vest, der både yder optimal beskyttelse og sikrer, at du ikke bliver forhindret i at kunne bevæge dig ud af stedet. Kevlar er blevet så populært, at det også bruges til hjelme og isolering af pansrede køretøjer. Hos Elite Armor har vi også taget kevlar til os, og derfor vil du kunne finde det i alle vores skudsikre veste.

Kevlar øger din sikkerhed

Elite Armor er sat i verden for at kunne tilbyde de produkter, der øger din sikkerhed. Med vores skudsikre veste og hjelme, hvor kevlar er en del af materialet, kan du altid møde på jobbet og få den optimale sikkerhed samt den komfort, der skal til for at kunne udføre arbejdet på bedste vis.