Har du en masse dæk enten i forbindelse med arbejde eller privat, som du har brug for at opbevare? Så er det ganske klart, at du skal have noget praktisk og smart at opbevare dem på. Her er det klart det bedste valg at vælge en dækreoler. Det kan du læse mere om i denne artikel.

Gå efter brugte dækreoler

Det er langt fra fordi, at dækreoler behøves at være pæne – og de behøves faktisk heller ikke at være dyre. Der er f.eks. penge at spare, hvis du vælger at købe brugte dækreoler til opbevaring af dine dæk. Derudover er det også godt for miljøet, når man vælger brugt frem for nyt. Det betyder nemlig, at man ikke er med til at bidrage til, at der bliver produceret nye ting, hvilket der altid vil være en belastning for klimaet.

Brugte dækreoler til komplette hjul med fælge eller dæk?

Der er også nogle ting, du skal tage stilling til, når du skal vælge en dækreol til at opbevare din dæk på. Du kan f.eks. med fordel tage stilling til, om du skal bruge dækreoler til dæk eller til komplette hjul med fælge. Det er klart, at der kommer en del mere belastning på reolen, hvis den skal holde til komplette dæk med fælge, og det er derfor, det er godt at være obs på.

Bestil brugte dækreoler over nettet

Det er også nemt at finde brugte dækreoler – du kan nemlig bare kigge på nettet. Finder du en god forhandler, kan du også have en dialog med producenten omkring, hvordan du bedst kan udnytte pladsen hos dig, så du har mulighed for at opbevare flest muligt dæk på mindst mulig plads. Det er klart, at man også skal have plads til, at man selv kan være der.