Leder du efter en lækker og eksklusiv butik, hvor du kan gå på opdagelse i et velassorteret udvalg af modetøj og accessories? Er du lidt træt af stormagasiner og store, internationale webshops, hvor det enorme udvalg gør det vanskeligt at sortere skidt fra kanel? Og er du egentlig glad for at handle online, men vil du foretrække at handle i en dansk butik? Så kan du roligt læse videre her.

Designer tøj, moderigtige sko og fede accessories hos ENGBORK

Den hyggelige, moderne og velassorterede butik ENGBORK i hjertet af den midtsjællandske by Næstved, er virkeliggørelsen af indehaver Helle Engborks årelange drøm om egen butik. Butikken åbnede i 2015, og har siden serviceret glade og tilfredse kunder fra nær og fjern.

Udvalget på hylder og bøjler afspejler Helle Engborks passion for tøj, sko, bælter, tasker og andet tilbehør i høj kvalitet og med et tidssvarende snit, som kan holde til at blive brugt i flere sæsoner samt mixes og matches på tværs af mærke og kollektion. Hos ENGBORK finder du udelukkende varer i top kvalitet, fra producenter, som står inde for den høje standard samt bæredygtighed i såvel materialer som design og fremstilling. B

landt de lækre fashion brands, du finder hos ENGBORK, er Bands Of L.A., Bella Moda, B.Young, By Bram, Coster Copenhagen, Daniel Silfen, Depeche, Gant Shoes, Gestuz, Hollies Stockholm, Humblebird, Ilse Jacobsen, Inwear, Liberté, Lollys Laundry, Mentor, Maanesten, Mads Nørgaard, Meraki Skønhed, Neo Noir, No Name, Núnoo, Pom Amsterdam, Prepair, Sargossa, Scholdan-Lentz, Shoe The Bear, Sofie Schnoor, Stylesnob, The Love Knot, Two Danes og Unlimited Edition.

Find ENGBORK online på engbork.dk

Den gode nyhed til dig, som ikke har bopæl i selve Næstved eller omegn, er, at du sagtens kan gå på opdagelse i ENGBORKs store sortiment uden at behøve nærme dig den fysiske butik. På grund af den store efterspørgsel har Helle Engbork nemlig åbnet en online filial af den populære butik. Her finder du hele det store udvalg af lækkert designertøj, sko og accessories, og du kan handle i ro og mag hjemme fra din dagligstue.

Varerne sendes til dig inden for få hverdage – og du har naturligvis 14 dages fuld fortrydelsesret, samt gratis retur forsendelse. Du får oven i købet gratis fragt, hvis du køber for over 300,- kr. Og gennem ENGBORKs online kundechat får du selvfølgelig samme høje service niveau og kyndige vejledning, som du ville modtage i den fysiske butik. Klik ind på engbork.dkog oplev en verden af mode og lækkert tilbehør.