Når du har en cafe eller en restaurant, kan der hurtigt opstå en situation, hvor du har brug for nogle ekstra stole. Derfor er det altid smart, at du har nogle ekstra klapstole stående, som du kan finde frem.

Det kan være, at du får en henvendelse fra en forfatter, der gerne vil holde udgivelsesfest for sin bog på din cafe eller restaurant, så får du brug for mange flere stole. Det kan også være, at der er en forening for ølentusiaster, der gerne vil bruge din restaurant eller cafe til deres næste arrangement, fordi I er særligt kendte for at servere specialøl. 

Det kan også være, at du bruger klapstole dagligt i din udendørsservering, fordi det er smart, at du nemt kan tage dem ind hver aften, når cafeen lukker. 

Lige meget hvorfor du har brug for klapstole, kan du nemt finde dem via webshoppen zederkof.dk. Der har de et stort udvalg af klapstole, hvilket er med til at gøre, at du nemt kan finde frem til de helt rigtige til din cafe eller restaurant. 

Når du vælger klapstole, bør dit fokus altid være på, at det er nogle, der er gode at sidde på. Selvom det er en klapstol, og dine gæster ikke kan forvente helt den samme form for komfort, er det stadig vigtigt, at du kan tilbyde dem en god stol. 

Derudover bør du også tænke over, at det er nogle, der kan pakkes meget sammen. Nogle klapstole kan for eksempel stables i et stativ, hvilket er med til at gøre, at de ikke kommer til at fylde særligt meget på dit depot. 

Er det nogle stole, som du skal have stående udenfor, bør du tænke over, at det skal være nogle, der kan holde til vind og vejr. Det vil sige, at det skal være nogle, der er nemme at tørre af, når det har regnet, og at det er nogle, der ikke er så lette, at de blæser væk, bare der kommer en brise.