Categories: Fritid & Hobby

Dyrk din hobby helhjertet med Helly Hansen workwear

Helly Hansen workwear er et mærke, der har produceret overtøj til den aktive type i over 100 år. Derfor har de stor ekspertise og erfaring, og laver nogle af de mest holdbare og slidstærke kollektioner på markedet. Samtidig er Helly Hansen kendetegnet ved et stilrent og funktionelt, nordisk udtryk.

Mærket er målrettet mennesker, der opholder sig meget udendørs – enten i kraft af deres arbejde eller en hobby. Håndværkere såsom tømrere og snedkere har i mange år haft glæde af mærket, men også erhvervsfiskeren og renovationsarbejderen kan med fordel anvende deres slidstærke tøj.

Hvis du har en udendørs hobby, for eksempel lystfiskeri eller geotagging, kan du med fordel overveje at anskaffe dig et sæt Helly Hansen-tøj. På den måde sikrer du, at intet vejrforhold kan afholde dig fra at dyrke din fritidsinteresse. Det er svært at bestemme over vejret, men du bestemmer til gengæld selv, hvor forberedt du er.

Den danske sommer er en tid, hvor mange har fri, men det er ikke altid givet at solen skinner fra en blå himmel. Ofte ender det faktisk med flere ugers regn. Du kan sikre familiens ferie ved at købe fleksibelt og særdeles vandtæt overtøj fra Helly Hansen – så er der intet, der holder jer fra fælles udendørs oplevelser.

Åndbart, vindtæt og vandtæt

Helly Hansen har udviklet den specielle LIFA-teknologi, som sørger for at tøjet ånder, selvom det lukker vind og regn ude. Dette betyder at du ikke skal have den klamme fornemmelse af at være lukket inde i et kropsnært telt, men at tøjet simpelthen ventilerer og hjælper dig af med fugten, mens det holder tørt på overfladen.

Mærket specialiserer hovedsageligt i at producere fleksibelt og holdbart arbejdstøj, som dog også kan anvendes i fritiden. Fordi tøjet er produceret med erhverv i tankerne, er det de ypperste materialer, der er sluppet gennem nåleøjet. Du kan altså være sikker på at tøjet vil være dig en praktisk følgesvend i mange år fremover.

Kollektionen rummer både sko, støvler, bukser, jakker, huer, hatte og handsker – så du kan blive klædt på fra top til tå. Tøjet fås i forskellige størrelser og en række farver, så du kan finde lige det der passer dig.

En investering i overtøj fra Helly Hansen er en alsidig investering, fordi du kan anvende tøjet til mange forskellige formål. Med deres regntøj kan du klare alt fra cykelturen til arbejde til vandreturen i skoven.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Hvad er en nervestimulator?

Nervestimulation kaldes også for neurostimulation. Det er en relativ ny behandlingsmetode i Danmark. Den har…

1 år ago

Sikre og kvalitetstjekkede tribuner findes hos Sunstill

Leder du efter en ny tribune til teatersalen, til sportshallen, skolens aula eller koncertstedet eller…

2 år ago

Biofreeze gel

Døjer du med muskelsmerter- og ømhed? Eller har du som behandler svært ved at hjælpe…

2 år ago

Find glæden med lav selv smykker

Der er mange forskellige måder at komme ned i gear og være i nuet. For…

2 år ago

Slam i havedammen kan suges op

En bassinstøvsuger kan holde din fiskedam ren. Men det er ikke helt ligegyldigt hvornår og…

2 år ago

Sådan bliver du klar til din første dykkertur

Det er helt fantastisk at dykke i det åbne hav. Der er så mange fantastisk…

2 år ago