Når du har spændt campingvognen bag på bilen, kan det være svært for dig at orientere dig bagud og se, hvad der foregår. Campingvognen er simpelthen for stor og lang. Samtidig er det ofte med en campingvogn bagpå, at du kører langt og ofte kører nye steder hen, fordi det netop er det, som din campingvogn giver dig mulighed for. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at have et godt udsyn, så du kan komme sikkert frem til din feriedestination – lige meget om det er i Danmark eller i udlandet. 

Måden, du kommer til at se bedre med en campingvogn bagpå, er ved, at du sætter campingspejle på bilens sidespejle. Det er nogle spejle, der går længere ud end bilens egne sidespejle. Det er med til at gøre, at du kommer til at få et langt bedre udsyn. 

Der findes flere forskellige former for campingspejle. Nogle af de bedste på markedet i øjeblikket er dog Brunsgaard campingspejle. Det er spejle, der har en meget høj kvalitet, og som passer på stort set alle former for sidespejle. Du kan for eksempel købe dem gennem den store campingsebshop campingudstyr.dk. 

Når du skal vælge campingspejle, er det vigtigt, at du er opmærksom på, at du kan vælge mellem 2 punkts spejle og 4 punkts spejle. Forskellen på de to er, hvordan de bliver monteret på din bils sidespejl. Et 2 punkts spejl er, som navnet antyder, kun monteret to steder på sidespejlet. 4 punkts spejlet er derimod monteret på fire punkter på sidespejlet. Den sidste type sidder selvfølgelig bedre fast, hvilket gør, at det er den type, som mange foretrækker. 

Nu tænker du måske, at det er svært at sætte spejlene fast på din bils sidespejle. Det kommer til at være noget, der tager lang tid, og som du skal stå og bakse med, inden du kan komme af sted. Men sådan kommer det ikke til at være. Du kan nemt sætte sidespejlene på og dermed hurtigt komme af sted på campingferie i kortere eller længere tid.