Hvis du ønsker at få et anderledes trappegelænder til dit hjem eller din virksomhed, er det en god ide, at du får lavet et i metal. Det er en rå og unik løsning, som alle, der kommer i bygningen, vil kunne huske. Det vil derfor helt sikkert være med til at gøre, at du kan få noget smukt at se på og glæde dig over hver dag. 

Der findes mange steder, hvor de kan lave et trappegelænder til dig i metal, hvis du beder dem om det. Et af de steder, hvor de dog virkelig har specialiseret sig i det, er i virksomheden helstrand-smedje.dk. Der har de siddet og leget enormt meget med design og udtryk, så de har fundet frem til nogle virkelig flotte former for metaltrappegelændere, som du nu har mulighed for at vælge imellem. 

Gelænderet bliver lavet særligt til det sted, hvor det skal stå, hvilket gør, at det kommer til at passe på millimeteren.

Du har mulighed for at vælge mellem en lang række forskellige farver, når du vil have et trappegelænder i metal. Det gør, at du i endnu højere grad kan få tilpasset dit trappegelænder til dine præferencer. 

Hvis du vil have et meget råt udtryk, er det en god ide, at du går med det matsorte gelænder eller trappegelænderet i råt sort. Det er med til at give noget kant til rummet, som kan give den helt rigtige fornemmelse. 

Hvis du ikke er helt så meget til det rå udseende, men du gerne vil have et meget holdbart trappegelænder, kan du vælge et, der er malet hvidt og har en messingtop. Det vil sige, at selve stængerne i gelænderet er hvide, mens overdelen, som du holder på, når du går ned af trappen, er lavet af messing. 

Skal du bruge trappegelænderet udendøre, er det en god ide for dig, at du vælger et i galvaniseret metal. Det er meget holdbart og kan klare til at stå ude i vind og vejr i lang tid uden at tage skade.