Hvis I fornyligt har fået lavet gravearbejde foran virksomheden, er jeres tidligere grønne områder sikkert blevet ret brune at se på. Det er ikke pænt at se på for jer, der arbejder i virksomheden, men det er bestemt heller ikke pænt at se på for jeres kunder, der kommer til virksomheden. Det er derfor en god ide, at I får gjort noget ved det hurtigst muligt. Det kan for eksempel være ved, at I får lagt græs på. I kan selvfølgelig så græsfrø og vente på, at de kommer op. En langt nemmere løsning er dog, at I lægger rullegræs på. 

Navnet rullegræs siger næsten sig selv. Det er græs, hvor I bare skal rulle det på. Det gør, at det er hurtigt for jeres gartnere at få styr på jeres grønne områder og få dem til at se flotte ud igen. På den måde vil det igen være med ro i sindet, at I tager imod kunder i jeres virksomhed. På den måde ved I, at de har fået et godt indtryk af jeres virksomhed fra start af. 

Der findes mange leverandører af rullegræs, men når I gerne vil have lagt græs på et stort stykke, som der ofte er tale om ved en virksomhed, er det en god ide, at I allierer jer med nykilde.dk. De har stor erfaring med at lave rullegræs af en høj kvalitet. Derudover kan de levere rullegræs i selv meget store mængder. Det gør det nemt for jer at genetablere jeres græsplæne foran virksomheden. 

Når I får lagt rullegræs, er det vigtigt, at I husker på, at græsset fylder noget i sig selv. Jorden skal altså være lidt lavere end for eksempel belægning med fliser, hvis græs og fliser skal være i samme niveau, når rullegræsset bliver lagt på. Rullegræsset skal typisk ligge to centimeter lavere, end den belægning som det skal passe til. Men det er altid en god ide, at I måler, når I får græsset leveret. 

Derudover er det også vigtigt, at I indskærper over for jeres ansatte, at de ikke må gå på græsset, da det skal have noget tid til at sætte sig ordentligt fast, inden I begynder at gå på det. Det kan derfor være nødvendigt, at I sætter en afspærring op rundt om græsset. Det ser selvfølgelig ikke så pænt ud, men behøver kun at sidde der i kortere tid. Så har græsset fået ordentligt fat, og det er igen muligt for ansatte i virksomheden at gå på græsset.