Hvilken form for toiletrens skal man bruge?

Det kommer stort set an på, hvor overkommelig eller mangel på samme, som toilettet og WC-omgivelser tager sig ud efter diverse antal besøg.

Det kommer også ofte an på, i hvilke situationer man skal hen at gøre rent. Hvis der er tale om større toiletrengøringer, så kan det anbefales at købe stort ind af toiletrens, så man altid har nok liggende på lager til at klare selv de mest genstridige opgaver. Husk endvidere i den ombæring at have indkøbt beskyttelsesudstyr.

Vi mener selvfølgelig ikke sikkerhedshjelme og refleksveste, men nogle rengøringskemikalier er ikke gode at få på hænderne, huden generelt, munden eller øjnene, hvorfor det kan være smart at arbejde med masker, handsker og lignende, især hvis man skal lave store rengøringsopgaver.

Det kan være, man skal hen og gøre rent i nogle mobile toiletter, der har været brugt på en festival. Her er det vigtigt med nogle hårde rengøringsmidler, specielt toiletrens, der kan komme helt i bund med selv de mest hårdføre pletter.

Toiletter, der ikke er ens egne, bliver ofte mere lemfældigt behandlet, ens hvis man selv skulle hen og gøre dem rene selv. Det samme gælder toiletter på kontorer, men her hersker der en mere officiel tone, så omgivelser på WC-erne burde være mere medgørlige.

Noget toiletrens tager blot de værste pletter, andre fjerner også kalk, og så er der decideret WC-rens, der er skabt til at (gen)skabe de skinnende overflader.

Det handler om at tage bestik af den specifikke rengøringssituation, man står overfor, og eventuelt høre ad, hvor omfangsrigt rengøringen forventes at blive foretaget.

Måske skal der bare lige fjernes det værste skidt, eller også forventes der, at man gør så grundigt rent som professionel rengøringspersonale, at toilettet efterfølgende næsten fremstår som nyt igen.

Således kan det anbefales, at man netop indkøber et større arsenal af de mest gængse midler til toiletrengøring, så man altid er parat – til erhverv såvel som privat.