Yale Doorman er et moderne dør- og låsesystem, som øger både sikkerheden og komforten i dit hjem.Serien indeholder nemlig en række låsesystemer, som er fjernbetjente, trådløse og nøglefrie. Dette betyder at du får større kontrol over hvem der har adgang til dit hjem. Du slipper også for alt det gamle bøvl med glemte eller mistede nøgler – du kan så let som ingenting ’oprette’ nye eller ’slette’ gamle nøgler.

I lang tid har nøgler hersket som den mest sikre låseteknologi. Og på trods af at den har været adgangsgivende for mange mennesker i mange århundreder, er den efterhånden blevet passé. Nu om dage er de mest sikre systemer bygget op omkring elektronisk og trådløs teknologi. Den digitale løsning er sikrere end den analoge, fordi du let kan slette en nøgle. Har du først givet en analog nøgle ud, er det noget mere besværligt at få den tilbage igen.

Med et elektronisk fjernbetjent låsesystem får du også mere fleksibilitet i hverdagen. Skal du eksempelvis have håndværkere på besøg i en begrænset periode, kan du i denne periode ændre koden til en du deler med dem. Lige så snart arbejdet er udført, kan du ændre koden igen og dermed har du uden besvær fået din ’nøgle’ tilbage.

Større sikkerhed for hele familien – og bekendte

Man skal ikke tage et sikkert hjem for givet. Især ikke hvis du ofte har besøg, og ønsker at give dine nærmeste adgang til et trygt hjem. Jo flere der har en analog nøgle, des større er risikoen for at nogen mister den, og uvedkommende kan tiltvinge sig adgang til dit hjem. Dette kan en trådløs løsning forhindre.

Du kan få forskellige versioner af Yale Doorman. Fælles for dem alle er, at indmaden, det vil sige låsekassen, i din dør skal skiftes ud. Dette er som regel ikke kompliceret. Derefter skal du vælge, om du vil benytte en kodelås eller en lås med brikker. En kodelås er den ultimativt mest komfortable metode, fordi du ikke skal bære en nøgle med dig. En briklås er stadig sikrere end en nøgle, men du skal fortsat huske at have brikken med dig.

Tilkøb eventuelt en fjernbetjening til din løsning, så du kan blive fri for at indtaste koden ind hver gang. Fjernbetjeningen har en rækkevidde på 10 meter.