Er du ansvarlig for en boligforening i Skovlunde eller omegn, og leder du efter en vicevært eller en person, som kan varetage faste og forefaldende opgaver i forbindelse med ejendommens drift og vedligeholdelse? Så burde du overveje i stedet at alliere dig med en virksomhed med speciale inden for ejendomsservice.

Hvad er ejendomsservice?

Ejendomsservice indbefatter alle de opgaver, der ligger i at holde en boligbloks fysiske rammer velfungerende, rene, trygge og pæne. Med god ejendomsservice kan du sikre, at pærer i opgangen altid skiftes, at toilettet i gården fungerer, at grafitti fjernes fra mure og dørpartier, at visne blade i gården fejes sammen, og at der bliver ryddet sne fra ejendommens fællesområder samt fortov – blot for at nævne et par af de opgaver, der kan falde ind under betegnelsen ”ejendomsservice”. Andre opgaver kunne for eksempel være vedligeholdelse af grønne områder (for eksempel trimning af hække, græsslåning osv) eller klargøring af fraflyttede lejligheder.

Ejendomsservice i Skovlunde ved professionelt rengøringsfirma

PA Rengøring har specialiseret sig i at levere professionel ejendomsservice til kunder i Skovlunde og omegn, Med PA Rengøring som din leverandør af ejendomsservice er du sikker på at få pålidelige og pligtopfyldende medarbejdere, som er uddannet inden for de opgaver, som falder under ejendomsservice.