Hører du til typen, som elsker blomster og planter for deres livlige farver – men afskyr pollen, insekter, tørrede blade og den let mugne lugt, der godt kan følge med? Og gider du ikke rende rundt og vande blomster, potte dem om, købe gødning og fjerne visne blade samt tage hånd om diverse plantesygdomme og insekt invasioner?

Kunstige planter – når du ikke orker mere bøvl

Så er kunstige blomster måske noget for dig. Uanset om du er pollenallergiker eller bare ikke orker det besvær, der følger med vedligeholdelse af naturlige blomster og planter, vil du have glæde af den kunstige udgave. Kunstige planter har i den grad fået et comeback. Og i modsætning til deres forgængere, har nutidens kunstige blomster og planter et noget mere livagtigt look. Fremkomsten af nyere syntetiske stoffer har gjort, at det nu er lettere end nogen sinde før at emulerer bladenes tekstur og stængler og stammers facon. Du skal meget, meget tæt på en moderne kunstig plante, førend du kan se, lugte og føle, at der ikke er tale om en ægte én af slagsen. Og så længe dine planter skal stå i et hjørne, i en reol eller i en vindueskarm, gør det virkelig ingen forskel, om de er ægte eller kunstige.

Forskøn arbejdspladsen med kunstige planter

Til kontoret på arbejdspladsen er kunstige blomster helt ideelle. Du kan opstille en urskov af kunstige planter, uden at det generer kollegaen med pollenallergi, og du kan hænge en plantevæg op i foyeren, uden at din insekt forskrækkede receptionist behøver at gå i panik. Kunstige planter kan live et lokale lige så meget op, som deres forbilleder fra den ægte, naturlige flora kan. Og så sparer du besværet med at vande planterne, samle de visne blade op, og rense jorden for mug eller svamp.

Helt genialt er konceptet, når hele virksomheden lukker ned for sommerferien. Med kunstige planter slipper I for at møde op efter ferie til visne planter og en hørm af muggen jord, fordi i glemte at sørge for pasning af blomster og planter mens I var væk. De kunstige blomster vil stå lige så flotte, som da I tog af sted. De skal muligvis lige støves lidt af, men ellers vil I ikke skulle bruge mere tid på dem.

Køb kunstige planter hos Brøndsholm

På brondsholm.dk finder du kunstige blomster i alle tænkelige modeller, sorter og variationer. Kig forbi http://www.brondsholm.dk/420-kunstige-blomster-planter og se, hvor billigt det er at forskønne dit hjem eller din arbejdsplads med kunstige blomster og plante.