Man taler ofte om, at det er vigtigt med gennemsigtighed, og hvor kan det ellers være mere bogstaveligt ment, end med de mange forskellige former for glas, ruder og spejle, vi omgiver os med i løbet af en dag?

Her skal vi ikke tale om, hvordan du bedst rengør glassene, men hvor du kan anskaffe dig glas henne til mange forskellige behov, situationer og steder, der passer til lige dine ønsker og mål, så du ender med et glasprodukt, der passer helt perfekt ned til mindste millimeter.

Og vi mener vitterligt alle former for glas, du kan tænke dig til. Det foregår alt sammen hos Glasse.dk, der fremstille glas på mål efter de anvisninger, du kommer med.

Det kan for eksempel være, du vil have fremstillet spejl til badeværelset, der skal have en bestemt form, nogle bestemte kanter og måske endda have et lille logo, hvis det skal bruges i firma-regi. Et badeværelsesspejl er jo noget, de færreste husstande kan undvære.

Men udbudet af glasprodukter efter mål er langt større, da det blandt andet også tæller termoruder, så du kan holde varmen, hvor der er behov for det.

Måske agter du at bygge et drivhus efter dine egne specifikationer, så kan du da hos Glasse.dk bestille lige det antal glasplader efter dine bestillingsanvisninger på mål, som du har brug for – og så til en god pris.

Det kan også være, du står i den situation, at din brændeovn har brug for et nyt frontglas, men det kan være, du har en gammel model, hvor der ikke længere produceres reservedele til den model. Så er det heldigt, du kan bede Glasse.dk om at lave den manglende rude til dig på de korrekte mål.

Når du går på opdagelse inde på Glasse.dk, vil du opdage, at der mange flere former for glas, der kan fremstilles efter mål, end der lige er blevet nævnt her.