Biobrændsel er en hyggelig og effektiv metode, hvorpå du kan opvarme dit hjem. Er du i besiddelse af en brændeovn, en pejs, eller måske endda en stemningsfuld kamin i din bolig, er du sikkert altid på jagt efter de bedste tilbud på brænde og briketter til optænding. Det behøver jo ikke at koste en formue at få tændt godt op, og holde varmen og stemningen vinteren over.

Birkebrænde – få optimal hygge og masser af varme for pengene

Hvis du ikke blot ønsker at varme dit hjem op, men også gerne vil have, at dine varmekilder spreder en hyggelig atmosfære – så bør du vælge birkebrænde, når der skal fyres op i kakkelovnen, brændeovnen, kaminen eller pejsen. Birkebrænde har, når det brænder, en hyggelig og karakteristisk knitren, som de fleste af os forbinder med lejrbål og en indbydende, afslappet og hjemlig atmosfære.

Der ud over ser birkebrænde både lækkert og dekorativt ud, når det ligger i sin kurv eller kasse ved siden af brændeovnen eller pejsen – og det dufter tilmed dejligt. Når du køber birkebrænde hos Strandgård brænde, vil dit brænde altid blive leveret 100% klar til brug. Birkebrænde fra Strandgård Brænde er ovntørret, og indeholder således en meget lav fugtighed i kernen – under 10%. Indtil dit birkebrænde leveres til døren, er det blevet opbevaret i et lunt og tørt lager, og har således ikke været udsat for fugt eller væde.

Brænde i høj kvalitet over hele Østjylland fra Strandgård Brænde

Er du bosiddende i det østlige Jylland – for eksempel i eller omkring en af byerne Skanderborg, Åhus, Silkeborg, Fredericia, Juelsminde, Odder, Them, Løsning, Hedensted, Hornslet, Risskov, Horsens og Viby – har du mulighed for at få leveret birkebrænde, bøgebrænde, askebrænde, træbriketter eller træpiller af høj kvalitet fra Strandgård Brænde lige til døren.

Se udvalget, og læs mere om de forskellige brændetyper, på strandgaardsbraende.dk