Den flotte AJ Væglampe er en lampe der er blevet designet af Arne Jacobsen i samarbejde med denvelkendte, danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen. Louis Poulsen er en vigtig spiller på den globalescene når det kommer til belysning til hjemmet, som er smuk og funktionel. Den høje kvalitet sætterrammerne for et bredt udvalg af designklassikere såsom AJ Væglampen. Nyd foreningen afdesigntalenter ved at tilføje AJ Væglampen til dit hjem.

Stilren belysning

Med en AJ Væglampe er du sikret smuk og stilren belysning til dit hjem, samtidig med at du investerer ien designklassiker. Lampen har et dekorativt og enkelt design, som passer flot ind i de fleste hjem. Medden asymmetriske lampeskærm skabes der et dække for den lysende pære, som gør at man ikke bliverubehageligt blændet af den. AJ Væglampen opfylder dit behøv for lys, samtidig med at den er enfantastisk smuk tilføjelse til dit hjem.

En klassiker i mange udgaver

AJ Væglampen har efterhånden mange år på bagen; den blev designet i 1960, og den er stadig en sanddansk ikonisk klassiker. AJ Væglampen er beviset på at når håndværk og design går op i en højere enhed,så sker der fantastiske ting. Væglampen fås i en klassisk sort udgave, men du kan også få den i 9forskellige andre farver, blandt andet en smuk natblå, rustrød, okker og mørk grå. Besøg voreshjemmeside, og se alle de smukke farver, som man kan få AJ Væglampen i.

Kontakt os for mere information

Vi er altid behjælpelige med at finde den helt rigtige AJ Væglampe til dig og dit hjem. Hvis du har sværtved at vælge imellem de mange flotte udgaver af lampen, så hjælper vi dig gerne, så du finder den AJVæglampe, som vil være helt perfekt til dit hjem.