En af de største boligtrends de senere år er den skandinaviske stil, hvor der er langt vægt på et strømlinet udseende med møbler og tilbehør i en god kvalitet og materialer, som du kan finde i den skandinaviske natur. Det er med til at skabe et hjem, der på en gang er hyggeligt og rart at være i, og som på den anden side ser meget flot og moderne ud. 

Der er en lang række mærker, der laver tilbehør, der passer godt ind i hjem, hvor den skandinaviske stil er i fokus. Det er for eksempel Madam Stoltz. Det er et dansk mærke, der har rødder på Bornholm, men som henter inspiration fra hele verden, blandt andet Indien. Et af de steder, hvor du kan købe de flotte ting fra mærket, er på webshoppen pindhus.dk. Der kan du generelt finde en lang række forskellige ting til din bolig. 

Madam Stoltz laver blandt andet flotte bakker af marmor. Du kan bruge dem til servering eller bruge dem som pynt i vindueskarmen. Hvis du har meget nips i vindueskarmen, kan det hurtigt komme til at se rodet ud. Hvis du sætter nipset på en bakke, kommer det dog ikke til at se rodet ud. 

Derudover kan du for eksempel også få flotte urtepotter fra Madam Stoltz. Ved at have dine planter i nogle flotte potter kan det være med til at komplementere dine planter rigtig godt. Potten får planten til at fremstå i det bedst mulige lys, samtidig med at den er med til selv at pynte. 

Er du på jagt efter nye flotte puder til dit hjem, kan du også finde nogle fra Madam Stoltz. De laver blandt andet flotte puder i forskellige farver i velour. Det er nogle lækre puder at sidde op af. Samtidig passer velourpuderne rigtig godt ind i en skandinavisk indretning, der ellers godt kan virke lidt hård.