Der er ingen vej udenom – nu er det snart den tid på året igen hvor julen skal fejres og maverne fyldes.

Vi danskere har tradition for at holde et brag af en julefrokost, med masser af dejlig mad og alkohol. Men hvorfor stå for det hele selv, når man kan bestille mad til sin julefrokost i nordsjælland hos Festmad.dk?

Ingen grund til dårlig samvittighed

Julen er en tid hvor nogle skammer sig over at have mere end andre, og at vi kaster lidt for meget af det hele i os, men det er der ingen grund til at bekymre sig om, når du bestiller mad hos Festmad.dk til din julefrokost i nordsjælland. Du behøver ikke stresse over hverken madlavning eller om hvor produkterne kommer fra. Der er taget hensyn til det hele. Kokken laver mad med de allerbedste råvarer, og har sørget for kødet er fra dyrevelfærdsgårde. Ydermere harmonerer råvarerne altid med årstiden, hvilket gør det nemmere at finde råvarer tæt på.

Kan du spise lidt, meget eller rigtig meget?

Hos Festmad.dk er der tænkt på folk i alle størrelser når du skal holde din julefrokost i nordsjælland. Der er mad nok og flere forskellige menuer at vælge fra. Der er meget traditionelle menuer med flæskesteg og and og alt det vi kender hjemmefra moders kødgryder, og så er der det lidt mere utraditionelle overraskelser, du måske slet ikke selv havde tænkt på.

Nu er det jul igen

Med alle disse lækre sager på menuen til din julefrokost i nordsjælland, ville vi næsten ønske det var jul hver eneste dag. Man kan ikke andet end blive sulten med ting på menuen som sild, gravad laks, confiterede andelår, roastbeef, rullepølse, leverpostej og flæskesteg og naturligvis ris a la mande til dessert.

Bestiller du mad til din julefrokost i nordsjælland fra festmad.dk kan det kun blive en god jul.