Det er der nemlig en grund til! For her har du at gøre med et jysk firma, der daterer sig mange år tilbage i tiden med at skabe blandt andet uldplaider med deres robuste uld.

Silkeborg Uldspinderi har en råd tråd (fangede du den?) i deres produkter, hvor det rå uld kommer sig til fuldt udtryk og godt brug via især de plaider, som firmaet producerer i forskellige stilarter og former.

Hos dem kan du blandt andet få plaider i alpaca-uld, ren uld og mere, men uanset uldvalget, så er der altid tale om uld af høj kvalitet.

Hvad er der så kendetegnet ved uldplaider fra Silkeborg Uldspinderi? Hvis du vælger at investere i hygge og samvær under en god plaid fra firmaet, så får du ikke bare godt materiale, som du kan mærke i hver uldtråd mellem fingrene, men også et produkt, der holder formen gennem mange år ved at være slidstærke – og så vil de også være pæne at kigge på selv efter lang tids brug.

Plaider kan bruges i mange sammenhænge, og selvom man lidt humoristisk siger, at plaider er tiltænkt gamle mennesker at sidde i lænestolen under, så peger mange trends i retning af, at mange mennesker længes efter gamle dyder, hvor selv en gammel aktivitet som at hækle er kommet på mode igen.

Derfor er en ting som plaider også blevet populære igen, hvor man finder dem som alt fra dekorative indslag i indretningen, henkastet på sofaen eller et andet afslappende møbel, til at være noget, man lægger over sig, mens man putter sig ind til den, man holder nær, om det så er på terrassen en kølig sommeraften, eller mens efterårsstormen raser udenfor, og man gemmer sig foran kaminen derhjemme.

Der vil helt sikkert eksistere en plaid i et mønster med farver og i en udformning, der passer til dig, fra Silkeborg Uldspinderi.