Blandt de brands, som er allermest oppe i tiden netop nu, finder du Audace Copenhagen. Audace Copenhagen designer og fremstiller modetøj til den kræsne og stilbevidste mand. Det forholdsvis nye brand er grundlagt i iværksætterånden og med høje ambitioner om at være mere end blot et tøjmærke. Visionen var – og er fortsat – at skabe et design, som med udgangspunkt i rå minimalisme i kombination med en sans for detaljen danner en helhed, som fuldender et stilfuldt udtryk.

Audace Copenhagen – tøj til nutiden

Med tøj fra Audace Copenhagen kan man føle sig urban smart og classy på én og samme tid. Tøjet kan mixes og matches på kryds og tværs, og er gangbart til såvel hverdag som festlige lejligheder. Materialerne er denim, læder, hør og bomuld, alt i fineste kvalitet, ogde enkelte designs er både enkle og unikke i deres udtryk. Hos Audace Copenhagen finder du såvel lækre sweatshirts og varme hoodies som skjorter i alle udformninger, bukser, shorts, jeans, jakker og frakker samt t-shirts med eller uden tryk. Hvis du er en t-shirt person. Bør du tjekke de fede signatur t-shirts fra Audace Copenhagen med det ikoniske ”A Copenhagen” eller deres basic t-shirts uden tryk i en lækker bomuld kvalitet.

Køb Audace Copenhagen hos Onkel P – din online tøjbutik

Hvis du søger efter et sted, hvor du kan købe det lækre Audace Copenhagen tøj, kan du med fordel kigge forbi onkelp.dk. Her finder du, foruden Audace Copenhagen, mærker som Ackite, DemocratiqueSocks, DenimisDead, EllenPedersen, FilippaK, Forét-ForetStudios, KamillaRasmussen, KnowledgeCotton, KygoLife&Sound, LeCoqSportif, Legends, Levis, Nike, Saddler, Suit, Venti, Vito og WonHundred. Samtlige skandinaviske brands er kendte for deres høje kvalitet og standard i design og udførelse, og du vil med garanti kunne finde tøj, sko eller accessories, som passer præcist til din stil, når du handler på onkelp.dk. Du kan se alle de lækre brands på onkelp.dk