Hvis du hører til dem, som har svært ved at rejse sig fra stolen efter en lang og slidsom arbejdsdag på kontoret? Har du smerter og stivhed i nakke, ryg og lænd – og kan du somme tider føle en snurren i lår eller baller, efter at have tilbragt en hel dag ved din arbejdsstation, henslængt i kontorstolen? Så er du muligvis i farezonen for at udvikle en lang række af de livsstilssygdomme og symptomer, som følger med en stillesiddende hverdag. Og før det kommer så vidt, bør du overveje, om vejen frem ikke er en ny kontorstol.

Ergonomisk korrekte og innovative kontorstole fra Herman Miller

For lad os bare se det i øjnene: Uanset hvor gode intentioner, du havde, da du anskaffede det hæve-sænke bord, får du aldrig rigtig rejst dig op for at arbejde. Og når du gør, føles det fjollet. Man koncentrerer sig nu engang bedst, når man sidder ned og kan fokusere. Så hvorfor ikke gøre en dyd af nødvendigheden, og investere i en god kontorstol, som kan understøtte en sund siddestilling?

Du har måske hørt om Herman Miller Aeron kontorstolen – den ikoniske kontorstol, som har vundet berømmelse og anerkendelse verden over, og som gennem årene har indtaget kontorer og konferencelokaler i alle verdens lande. Stolen er kendt for sit høje niveau af komfort. Med et hav af indstillingsmuligheder og ekstra tilbehør – som for eksempel lændestøtte, armlæn af læder, ekstra rygstøtte eller nakkestøtte – kan en Herman Miller Aeron tilpasses langt de fleste kropstyper og præferencer. Og så kommer stolen oven i købet i tre forskellige størrelser, så du kan være 100% sikker på, at der altid findes en Herman Miller Aeron kontorstol, som passer lige præcis til dig.

Nu kan du få en brugt Herman Miller, som er sat i stand så den står som ny, til en brøkdel af nyprisen. Køb refurbished Herman Miller kontorstole hos https://www.valueshop.dk