En god rengøringsvogn udgør fundamentet for et godt stykke arbejde, for med rengøringsvogne af en ordentlig kvalitet vil rengøringsarbejdet opleves langt nemmere og behageligere. Rengøringsarbejde er nemlig noget af det mest opslidende arbejde, hvis ikke man passer på sin fysik og i særdeleshed sin ryg. Med den rigtige rengøringsvogn vil I opleve, at rengøringsarbejdet ikke behøver at være besværligt. Der findes forskellige typer af rengøringsvogne –bredpresse-, dryp- og traditionelle vogne – alt afhængigt af hvilken slags rengøring, I udfører, og hvor, så er der forskellige ting, I bør fokusere på i valget af en rengøringsvogn.

Forskellige modeller til forskellige rengøringsbehov

Modellerne har fokus på forskellige elementer, eksempelvis er det simple minimop system en vogn perfekt til en hurtig og let gulvrengøring. Mærket DIT leverer de helt traditionelle vogne med to spande, en kurv og en poseholder. Fra Tina Trolley finder man de smarte kombi-rengøringsvogne med drypsystem, der sikrer en højere effektivitet i hverdagens rengøring. Hos begge mærker er der fokus på at levere den bedste kvalitet til den bedste pris.

Vil I være sikre på, at jeres medarbejdere har de allerbedste forudsætninger for at kunne udføre deres arbejde, bør I overveje de funktionelle og ergonomiske korrekte rengøringsvogne fra Vileda. Origo-vognen med et prisvindende design fokuserer på fleksibilitet og ergonomi med justerbare kørehåndtag, samt forskellige niveauer til bokse og spande. VoleoPro-modellen til en overkommelig pris klarer forskellige systemer og opgaver og er velegnet til både forbehandlede moppesystemer og moppesystemer med spand og presse.

Komplet udstyr, komplet service

Alle vognene kan fås med komplet udstyr, som spande, bakker, trådkurve, poseholdere med mere, så al rengøring altså kan foretages fra vognen, hvormed man minimere unødvendig slidtage i arbejdet. Se de forskellige rengøringsvogne online og tilmeld dig deres nyhedsbrev og få gratis tips til rengøringen, gode tilbud og nyheder, og giv jeres medarbejdere de bedste forudsætninger.