Hvor godt har du egentlig helgarderet dig i din virksomhed med sikkerhedsforanstaltninger?

Det er meget fint, hvis du har et overvågningssystem, du har lås på dørene og måske udstyret medarbejderne med en låsebrik til at komme ind og ud.

Måske har du endda også lavet en evakueringsplan, hvis der skulle opstå brand eller lignende nødsituationer, hvor I har øvet jer på en procedure med, hvordan I skal agere roligt og bevæge jer mod udgangene, der er oplyst med exit-skilte.

Den slags er bestemt nødvendigt, men har du også garderet dig mod, hvis der skulle opstå en eksplosion eller en omfangsrig brand i dit firma?

Både brande, eksplosioner og hjælp til nogle af de ovenstående mere gængse scenarier kan få den bedste hjælp til at sikre dig mod, når du benytter Nextech.dk.

Så bliver du både brandsikret, eksplosions-garderet og sikret mod gnister, der kan føre til større brande.

Du vil måske indvende, at der er størst syndsynlighed for, at der kan opstå brand i dit firma – hvorfor du selvfølgelig også skal vælge Nextech.dk til at hjælpe dig her – men du nu også tjekket efter, at du selv ved de mere usandsynlige situationer har lavet en plan for, hvad der så skal ske?

Specielt i industri-sektoren og kraftvarmeværkcentre kan der i løbet af en arbejdsdag være en kim til en situation, der potentielt kan udvikle sig til en eksplosion, og selvom chancen er lille for en ulykke, så vil det få katastrofale følger, hvis du ikke har sikret dig i tide – og så er det for sent at gøre noget ved det.

Nextech.dk har teknikken og erfaringen til at spore og hindre områder, hvor der kunne opstå eksplosioner, og skulle de opstå, så har firmaet remedierne til at inddæmre området med eksplosionsfaren, så den ikke medfører omfangsrige skader.

Det samme gælder med slukning og inddæmring af brande og områder, hvor der kunne opstå gnister.

Vi anbefaler derfor, at du benytter Nextech.dk med det samme – før det er for sent.