Hvis du som chef bekymrer dig om dine medarbejderes ve og vel samt fysiske og mentale velbefindende, er der mange måder, hvorpå du kan vise det. Og det kommer sjældent skidt igen – en stor del af medarbejdernes trivsel beror nemlig på, at de føles sig set og værdsat. Derfor er det en rigtig god idé at sørge for, at medarbejderne føler, at der bliver taget hånd om deres sundhed og velvære fra arbejdsgivers side.

Sundhedsfremmende tiltag på arbejdspladsen

Dette kan du for eksempel gøre ved at sikre, at der hver dag serveres et sundt, nærende og vitaminrigt – gerne økologisk – måltid til frokost i kantinen på arbejdspladsen. En god frokostordning er en central del af god medarbejderpleje, og derfor findes der mange muligheder, som tilgodeser både medarbejdere og arbejdsplads. Og da det ikke er ligegyldigt, hvad man får at spise for at opretholde en høj effektivitet arbejdsdagen igennem, er dette en særdeles god investering. Det samme kan siges om tilbud som rabat i det lokale fitness-center, rygestops- og vægttabs kurser, og diverse behandlinger via en forsikringsordning. Til denne kategori af sundheds-goder hører også en økologisk firmafrugt ordning, som kan forsyne medarbejderne med et sundt alternativ til wienerbrød, kage og slik i de sene eftermiddagstimer.

Økologisk frugtordning i firmaet – til glæde for alle

Du kan for eksempel vælge at lave en aftale om levering af økologisk firmafrugt med virksomheden Frugtkurven.dk. Her får du virkelig noget for pengene! De lækre, friske frugtstykker er 100% økologisk dyrket, det vil sige, fri for sprøjtegift, vækstfremmere og lignende. Med en økologisk frugtordning via Frugtkurven.dk får du de lækre og velsmagende frugter leveret til døren i det tidsrum, der passer dig. Du kan tilmed vælge, at frugten leveres af din egen personlige chauffør, som lytter til dine forslag og ønsker.

Læs mere om Frugtkurven.dk generelt her: https://frugtkurven.dk/om-os