Vi kender det alle. Vi har billeder og plakater hængende på væggen, men som tiden går, ændrer vores smag sig. Men dette behøver ikke nødvendigvis at betyde, at alle billeder og plakater skal skiftes ud, men tværtimod kan man nøjes med at skifte rammen ud, hvormed man kan skabe et helt nyt udtryk. Og samtidig kan man jo løbende skifte sine rammer, som tiden går og man skifter smag, og man ønsker at gøre noget nyt for indretningen. Rammen er med til at skabe stemning i et rum, og med tiden kan du blive så glad for rammerne, at du i stedet ønsker at udskifte indholdet i stedet for rammerne.

Rammer i alle størrelser

Uanset hvilken størrelse dine billeder og plakater er, så findes der rammer, der passer. Om det så er A5 rammer, A4 rammer, A3 rammer eller A2 rammer, så kan du nemt finde lige præcis dén ramme, du lige står og mangler.

De forskellige størrelser af rammer kommer også i forskellige materialer, hvormed du kan udvælge lige dén type ramme, du bedst kan lide. Du kan finde rammer i træ og aluminium, der formår at skabe lige netop dét udtryk, du søger. De forskellige materialer bliver nemlig lavet med forskellige finish, hvormed der er et væld af muligheder i forhold til sammensætningen af rammer og udtryk. Rammerne kan sammensættes på forskellige måder, hvormed det for dig bliver mulig at skabe et helt unikt udtryk i din indretning.

Udover de klassiske rammer kan du også få listerammer og Moeberammer, der er med til at sætte et unikt præg, idet de adskiller sig fra det klassiske.

Så står du, og ønsker at skabe lidt forandring i indretningen, kan nye rammer være dét, du har brug for, for at skabe et nyt og unikt udtryk i din indretning.