Stoffet i dit hjem spiller en vigtig rolle for, hvordan du oplever rummet. Det gælder både for gardiner, tæpper, puder og møbelstoffet. Det er derfor en god ide, at du gør dig nogle tanker om, hvad der vil være det bedste stof til dit hjem. Det vil nemlig komme til at tage noget tid, hvis du skal til at udskifte stoffet i dit hjem. 

Skal du have lavet nye gardiner, skal du for eksempel se på, hvordan stoffet til dine gardiner vil passe til dine puder, tæpper og møbler. Når du køber gardiner, er det dog også vigtigt, at du sørger for, at gardinerne har den tykkelse, som du godt kan lide. Hvis du for eksempel skal have nye gardiner til det rum, hvor du skal sove, kan det være, at du gerne vil have nogle gardiner med mørklægning. Andre foretrækker dog helt tynde gardiner, hvor lyset kan skinne igennem, men hvor det ikke er muligt at se igennem. 

Lige meget hvilken form for stof, som du er på jagt efter til dine nye gardiner, kan du nemt finde dem på webshoppen stofstedet.dk. Der har du mulighed for at købe stof i metermål via nettet. Det er med til at gøre det meget nemt for dig at finde det stof, som du skal bruge. 

På stofstedet.dk har de en lang række forskellige typer af stoffer. Det er for eksempel hør og bomuld. Det gør, at du kan vælge den helt rigtige form til dit hjem. 

Hvis dine nye gardiner måske ikke passer til dine puder i soveværelset eller i stuen, kan det være en god ide, at du også køber noget nyt stof til dem. Du kan for eksempel købe den samme slags stof til både gardiner og puder. På den måde er du i hvert fald sikker på, at det kommer til at passe sammen.