Der er mange børn, der er bange for mørke. Eller måske ikke så meget for mørket i sig selv, men for alt det, der kan gemme sig i mørket. Som forælder nytter det ikke at prøve at forklare barnet, at der jo altså ikke er noget farligt ved det – det er bare mørkt. Det er lige som om, at det ikke rigtig vil synke ind.

Hvis du gerne vil have et barn, der falder nogenlunde hurtigt i søvn – og hvem vil ikke det? – er det derfor en god ide, at du sørger for at have en lampe på værelset, der kan være tændt, når dit barn skal sove. Det kaldes også en vågelampe og er en lampe, der ikke lyser så meget, som andre typer af lamper. Dermed vil den heller ikke skinne så meget, at dit barn ikke har mulighed for at falde i søvn. 

Der findes flere forskellige steder, hvor du kan købe lamper til børneværelse. Et af de steder er siden nummer16.com. Der har de et stort udvalg af forskellige former for lamper til børn. Ikke bare vågelamper til om natten, men også lamper til at læse ved, lege ved og lave lektier ved. Det gør, at du kan finde alle de lamper, som du har brug for til dit barns værelse. 

Fælles for alle lamperne er, at de er formet som figurer, som børn godt kan lide. Det kan være bamser, elefanter eller flyvemaskiner. Dermed kan du nemt finde en lampe, der passer til lige præcis dit barn. Dermed vil du også nemt kunne finde en lampe, der passer ind på værelset, hvis du allerede har indrettet det i en helt særlig stil. 

Den store fordel ved at købe lamper på nettet er, at du nemt kan overskue det store udvalg – og du kan købe lamper udenfor butikkens åbningstid. Begge dele er med til at gøre, at det bliver nemmere for dig at have dit barn med på sidelinjen, når der skal vælges lampe.