Ønsker du et stilrent hjem, som er skabt af naturens bedste kvalitetsmateriale? Indretning med træ er populært uanset om der er tale om døre, gulve, møbler eller lofter og det er ikke tilfældigt. Træ er nemlig et utroligt holdbart materiale, og vælger du den rette slags, er det også smukt at se på og kan derfor indgå som et personligt element i indretningen. Afhængig af hvilken type behandling du vælger til træmaterialerne i din bolig, kan de skabe lyse, hyggelige eller naturlige omgivelser.

En nem måde at implementere naturens smukke rammer i din bolig, er ved at vælge listeloft. Denne type loft er bygget op af lister af egetræ, og skaber derfor et stilrent look i ethvert rum. Listerne er meget alsidige, og selvom de fleste vælger at anvende dem som loftbeklædning, på enten lige eller skrå lofter, kan de også anvendes til at beklæde vægge. Som vægbeklædning kan listerne have effekten af, at rummet synes større, fordi mellemrummene mellem listerne skaber mere luft end en flad væg eksempelvis gør.

Uanset om du vælger at beklæde lofter eller vægge med egetræslisterne, får du desuden den skønne effekt af en bedre akustik i det rum, de placeres i. Dette skyldes, at listerne absorberer lyden og dermed skaber mere ro i dit hjem. Denne egenskab gør også listerne særligt velegnet til vægge eller lofter på arbejdspladser, som eksempelvis kontormiljøer, hvor mange mennesker opholder sig i et stort rum, og der derfor kan være en tendens til støj.

Disse egetræslister findes desuden i fire smukke varianter i både lyse og mørke nuancer. Så uanset om listerne skal placeres på din arbejdsplads eller i dit hjem, kan du helt sikkert finde en nuance, som vil passe smukt ind.