Som beboer af et parcelhus, en villa eller måske et rækkehus, er du sikkert også i besiddelse af en større eller mindre have. De fleste husejere har valgt at flytte i hus på grund af muligheden for at komme udendørs i en privat og ugenert have eller gård, hvor det er muligt at solbade, spisefrokost, lave havearbejde og bare nyde livet, skærmet for nysgerrige blikke.

Få privatliv i din have med en tæt hæk

Det kan dog være lidt op ad bakke med privatlivet, hvis haven ikke er forsynet med en form for effektiv afskærmning – for eksempel en høj, tæt hæk – ind imod naboerne eller ud til vej og fortov. Derfor vælger mange enten at opføre et højt hegn eller stakit, eller måske en decideret mur. Dette kan dog godt virke lidt voldsomt, og de fleste vælger da også den lidt mindre dramatiske løsning bestående af en smuk, grøn – eventuelt stedsegrøn – hæk.

Undgå ventetiden – køb en færdig kirsebær laurbær hæk

En hæk er, når den er fuldt udvokset, smuk at se på og effektivt skærmende mod såvel vind og vejr som forbipasserendes blikke. Der er dog blot det lille problem, at en hæk, fra den er stikling, bruger mange år på at vokse sig tæt og høj. Hvis du vil undgå at skulle vente i årevis, kan du købe dig en færdig hæk – for eksempel en kirsebær laurbær hæk – som leveres fuldt udvokset og plantes der, hvor du ønsker den. En kirsebær laurbær hæk udmærker sig derved, at den får store ovale blade, som er bronzefarvede i udspring, og senere bliver mørkegrønne. Den kønne og dekorative kirsebær laurbær hæk kan i april eller maj sætte smukke, hvide blomster bær.

Du kan købe den særlige kirsebær laurbær hæk ‘Etna’ fuldt udvokset i metermål hos primafaerdighaek.dk