Nogle af de lækreste designersko på markedet kommer fra Italien. DL Sport er et af de mest stilfulde mærker inden for sko og sneakers. Det italienske kendetegn fornægter sig ikke – DL Sport sneakers er gennemført ned i mindste detalje, fra selve udformningen af skoen til de minutiøse syninger og smukke, afstemte farver. Sneakers fra DL Sport kan bæres såvel til hverdag som til fest. På kontoret såvel som i cocktailbaren eller på natklubben.

Komfort og ergonomi i kombination med lækkert design

Sko og sneakers fra DL Sport er forsynet med 3,5 cm gummisål, 2 cm indbygget sål, udtagelig indersål og elastik langs indersiden – for optimal komfort og fleksibilitet. Du kan således have de bløde og komfortable sneakers fra DL Sport på hele dagen uden at få trætte og smertende fødder. Det ergonomiske design går ikke på kompromis med kvaliteten, hverken når det gælder komfort eller look. På ydersiden er de lækre sneakers forsynet med detaljer så som lynlåse eller kombinationer af andre materialer, for at give et helt unikt udseende.

Sneakers fra DL Sport hos Ottoline Sko

Den dansk baserede webshop ottoline-sko.dk er en udløber af den fysiske butik Ottoline Sko, som har til huse i Århus og Risskov. Her finder du et velassorteret udvalg af sko og sneakers fra DL Sport. Uanset om du er til de mere traditionelt udformede og klassisk sorte modeller så som DL Sport 3835 NABUK NERO, som er udført i sort nubuck, eller om du er til de mere farverige, ribs-røde DL Sport 3848 NABUK RIBES med den kække, skrå lynlås lukning i siden, kan du finde en model, der passer til dig, i webshoppen på ottoline-sko.dk. Også den futuristiske DL Sport 3636 NABUK NERO, som med sin innovative kombination af forskellige typer skind har et særligt eksklusivt look, forefindes i sortimentet i alle regulære størrelser.

Se hele sortimentet af DL Sport sneakers på ottoline-sko.dk