For at være konkurrencedygtige i dag anvender rigtig mange industrier og produktionsvirksomheder, såvel danske som udenlandske, specialdesignede automatiseringsløsninger såsom robotter, større produktionssystemer og andre typer specialmaskiner i deres produktion. Det er faktisk mere reglen end undtagelsen, når det handler om at optimere arbejdsprocesser, reducere spildtid og øge kapitalen.

Unimec er et unikt maskinbyggerhus med danske rødder, der lever af at designe specialmaskiner til produktionsvirksomheder ud fra deres individuelle behov og ønsker. Uanset om virksomheden opererer inden for elektronikindustrien, fødevareindustrien, medicinalindustrien eller noget helt fjerde, så kan Unimec levere skræddersyede løsninger ved brug af standard komponenter, der både vil forbedre arbejdsprocesser, mindske produktionstiden og øge produktiviteten.

Den menneskelige medarbejder indtænkes i produktione

Hvad end specialmaskinen skal kunne – om det er at sortere, samle, stable eller montere, så bliver den menneskelige medarbejder altid indtænkt i produktionslinjen, hvor det handler om at optimere det daglige arbejde til fordel for den enkelte medarbejder. Det kan blandt andet være at skåne medarbejderen for tungt og hårdt fysisk arbejde samt at tage de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger i maskinudviklingen, så alle arbejdsområder og arbejdsopgaver er sikre at udføre for den menneskelige medarbejder uanset kompetencer eller erfaringsniveau.

Kundespecifikke løsninger til markedets bedste priser

Hos Unimec får du kundespecifikke løsninger til markedets bedste priser. Det som er kendetegnede for det danske maskinbyggerhus, er deres innovative tilgang til hver enkelt kunde, hvor de formår at inddrage både maskinens formål, de gældende arbejdsforhold og arbejdsprocesser samt interaktionen med virksomhedens menneskelige medarbejdere i udviklingen og designet af specialmaskiner.

Ved hjælp af standard komponenter og standartplatforme kan Unimec tilmed holde prisen på deres unikke specialmaskiner nede et meget fornuftigt niveau, hvor både små og store produktionsvirksomheder kan være med. Det er derfor ikke helt uden grund at Unimec er blandt branchens absolut bedste innovatører inden for opfindelsen og udarbejdelsen af specialmaskiner.