Har du hentet medarbejdere fra udlandet til Danmark, er det afgørende, at de hurtigt begynder at lære dansk. Dermed kan de meget nemmere komme ind på livet af deres nye kolleger og blive en del af arbejdspladsen på det sociale plan også. Det er vigtigt for, at du kommer til at have glæde af dem i mange år fremover. 

Derfor er det en god ide, at du som arbejdsgiver betaler for, at de kan komme på sprogskole. Dermed gør du noget aktivt for at få dem tættere knyttet til Danmark – og dermed også til din virksomhed. 

Der findes mange forskellige sprogskoler i Danmark. En af dem, der har stor erfaring med at lære højtuddannede indvandrere dansk, er, dynamiskdansk.dk. Det er en sprogskole i København, hvor de skræddersyer kurserne til dine medarbejderes behov.

Det betyder også, at dine medarbejdere kan gå sammen, hvis du har flere, der har brug for at lære dansk. Dermed kan de lære hinanden at kende, hvilket igen er med til at gøre, at der kommer til at være et bedre arbejdsmiljø på arbejdspladsen.

Det vil altså virkelig være en styrke for jer at arbejde sammen med et firma som dynamiskdansk.dk, der kan tilgodese jeres behov. 

Med en skræddersyet undervisning betyder det også, at du har mulighed for at tilbyde nogle medarbejdere eneundervisning. Det er selvfølgelig den måde, hvorpå de allerhurtigst vil lære sproget, da de kommer til at sidde alene med en lærer. Har du en medarbejder, der hurtigt skal lære det danske sprog, er det derfor en god ide at investere i det. 

Hvor gode dine medarbejdere vil være til at lære dansk, kommer selvfølgelig også helt an på, hvor de kommer fra. Hvis det er medarbejdere fra Norden, vil de typisk ikke have så svært ved at lære sproget, som for eksempel hvis det er medarbejdere fra Asien. I begge tilfælde er det dog vigtigt, at du taler med dine medarbejdere om, hvad de har brug for af sprogundervisning.