Politi, Forsvar eller vagt. Uanset hvilken branche, du er ansat i, er din egen sikkerhed og tryghed altafgørende for, at du kan udføre dit arbejde så godt som muligt.
Hvis du føler dig usikker i dit arbejde, vil du også ganske naturligt trække dig fra konflikter, som du egentlig er ment til at gribe ind overfor.
Der er mange måder at øge sin egen tryghed og sikkerhed i truende situationer. En af dem er, at iføre sig korrekt sikkerhedsudstyr. Herunder hører skud- og stiksikre veste.
En stiksikker vest er en vest, du bærer over eller under din uniformsjakke. Vesten beskytter din torso mod skud fra håndvåben og stik med knive, søm og lignende skarpe genstande.
Med en stiksikker vest kan du trygt gribe ind i konfliktsituationer – også selvom der er fare for, at en eller flere af personerne, der er indblandet, bærer våben.
Som Lovens håndhæver kommer man ofte ud i situationer, hvor ens egen sikkerhed ikke nødvendigvis kan garanteres, og derfor er det vigtigt at være forberedt på dette.
Hos Elite Armor finder du et bredt udvalg af skud- og stiksikre veste. Vestene er de bedste på markedet og yder en høj beskyttelse af bæreren. 
En af fordelene ved de stiksikre veste fra Elite Armor er, at traumepladerne kan udskiftes. Dette giver dig mulighed for at udskifte skadede plader, men det giver dig også mulighed for at skifte til tykkere eller tyndere plader alt afhængigt af missionens trusselsniveau.
Traumepladerne i Elite Armors stiksikre veste er fremstillet af nogle lange polymer, som består af en lang række ballistiske fibre, der er flettet ind i hinanden på kryds og tværs og på den måde yder maksimal beskyttelse.
Fibrene sørger for, at den energi, der opstår ved et skud eller stik, bliver opfanget projiceret tilbage mod den angribene, så det ikke skader bæreren af vesten.
Du kan læse meget mere og finde din nye stiksikre vest på: https://www.elite-armor.dk/shop/frontpage.html