Gravemaskiner og andet maskineri er ofte noget af det dyreste, du kan investere i, hvis du arbejder indenfor landbrug, anlæg, entreprenør- eller andre håndværksfag.
Derfor er der efterhånden udviklet flere forskellige typer af Beco skovle, som du kan montere på din maskine, hvad end det er en rendegraver, en traktor, en teleskoplæsser eller noget helt andet.
På den måde kan du nøjes med at købe en ny Beco skovl i stedet for at skulle ud og investere i en helt ny maskine for at kunne løse opgaven.

Skovle i den rigtige kvalitet

Selvom det er billigere at udskifte selve skovlen, end det er at købe en helt ny maskine, så er det alligevel en væsentlig udgift, og det er derfor vigtigt at vælge en skovl i en god kvalitet.
Beco skovle kommer fra en virksomhed med mange års erfaring, der vægter kvalitet og holdbarhed højt. Deres speciale har altid været skovle til diverse maskiner, selv om de også laver andet tilbehør og udstyr.

Få en Beco skovl der passer til din maskine

Du kan få en Beco skovl, der passer perfekt til din maskine, uanset om du har et bolt skifte, et hurtigskifte der er manuelt, mekanisk eller hydraulisk, eller et helt andet type skifte.
Du skal blot selv huske at vælge din maskine, model og hvilket skifte du har.

Skift beslag eller ophængspladen

Når du køber en ny maskine, er det ikke altid sikkert, at ophængspladen fra de gamle Beco skovle og redskaber er kompatible med skiftet på den nye maskine.
Her kan det være en stor besparelse at få udskiftet ophængspladen til et Beco beslag som et alternativ til at skulle ud og investere i nye redskaber til maskinen.
Vær opmærksom på at svejsningen er grundigt udført, da det i mange tilfælde opleves, at det er her, fejlen opstår.