Skagen Beton har med over 80 års erfaring etableret sig på markedet som en solid og erfaren leverandør

af kvalitets beton produkter. Med et bredt kendskab inden for byggeri og beton kan de hjælpe dig med,

at finde de materialer, som du mangler for at få dine byggedrømme opfyldt.

Her kan du finde et stort udvalg af cement- og stenprodukter, herunder:

  • Belægningssten og fliser
  • Fundablokke
  • Beton
  • Bigbag
  • Lecablokke
  • Kantblokke
  • Og meget mere.

De tilbyder levering i hele landet hovedsageligt med egne lastbiler. Du er derfor sikret, at dine varer når sikkert og hurtigt frem.

Skal du i gang med et byggeprojekt?

Lecablokke er et nemt byggemateriale, som kan anvendes til opbygning af vægge og fundament. Det er et naturprodukt og har desuden en isolerende effekt, så du sikrer dig et sundt indeklima i dit hus. Blokkene er nemme at håndtere og vejer ikke meget. Dette gør arbejdet nemmere og mere effektivt for dig.

Har dit byggeprojekt behov for en ekstra robust, fleksibel og stærk løsning? Fundablokke er særligt velegnede til opbygningen af fundamenter. Fundablokke kan anvendes til mange formål – både indendørs og udendørs.

Skal din indkørsel, terrasse eller have fornyes med nye havefliser?

Hos Skagen Beton finder du et stort udvalg af fliser i forskellige mønstre, typer, størrelser og farver.

Er du til det eksklusive look, så kan luksusflisen fra Skawlux være en løsning. Den har et flot skiferpræg i overfladen og vil pynte enhver gangoverflade.

Er du mere til det klassiske look, tilbyder de også kvadratiske fliser, rombeformede og aflange fliser. Mulighederne er mange, og det er kun dig der sætter begrænsningerne.

Besøg Skagenbeton.dk allerede i dag, og se hvilke materialer de kan tilbyde dig, for at du kan nå i mål med dit byggeprojekt.