Hvis du eller dit barn har en kunstnerisk åre, bør du sørge for, at denne kan komme til udtryk. Penge til blyanter, papir, pensler, maling (for eksempel akvarel, tempera, akryl eller olie) og andre kunstneriske artikler er rigtig godt givet ud. Det giver en høj livskvalitet at være i stand til at udtrykke sig kreativt og visuelt, og der ligger mange glade timer foran dig og dit barn, hvis I virkelig får sat gang i tegneriet eller male-aktiviteterne.

Køb tegne- og male udstyr online, og spar penge

Derfor er det dumt at gå ned på udstyr. Du bør sørge for, at der altid er adgang til det udstyr, der er brug for, for at kunne skabe de mange kunstneriske mesterværker. Måske tror du, at kunstartikler er dyre – men her tager du fejl. Du behøver på ingen måde at vælte dit budget, når du køber male- og tegne udstyr. Du skal bare finde de rigtige steder at handle. Der er kæmpe fordele forbundet med at handle online, også når det kommer til hobby udstyr så som kunstnerartikler. For det første har du adgang til et langt større udvalg af materialer og redskaber, end du vil have i en fysisk butik, for det andet kan du finde mange flere brands samlet eet sted (og dermed slippe for at skulle i flere forskellige butikker), og for det tredje er det vældig rart at kunne handle hjemmefra, og få sine varer tilsendt. Samtidig er prisniveauet i webshops lavere end i tilsvarende fysiske butikker, så der er ofte en økonomisk gevinst at hente.

Acrylmaling – det lette og billige alternativ til oliemaling

Har du eller barnet kastet jeres kærlighed på male-mediet, kan det godt være lidt op ad bakke at skulle indrette sig med oliefarver i hjemmet. Oliemaling lugter, og penslerne skal helst renses i organiske opløsningsmidler. Det er ikke særligt nemt at arbejde med oliemaling – de forskellige teknikker kræver en del øvelse. Som alternativ til oliemaling kan du vælge akrylmaling, som for det første er nemmere at arbejde med, for det andet er en del billigere, og for det tredje ikke kræver, at du har terpentin stående fremme til rensning af pensler. I den online shop på Malercentralen-Kreativ.dk kan du finde et stort udvalg af billig akrylmaling fra anerkendte fabrikanter. Her vil du med garanti kunne finde såvel akrylmaling som pensler og lærreder, der passer til dine – eller dit barns – kreative behov.

Se mere på malercentralen-kreativ.dk