Svømmeudstyr behøver ikke at koste dig spidsen af en jetjager. Det kan sagtens lade sig gøre at finde udstyr og tilbehør til såvel svømning på eliteplan som til det rene og skære pool plaskeri på ferien, fra kendte producenter og i høj kvalitet – især hvis du vælger at handle i en velassorteret webshop.

Svømmefødder sikrer bedre fremdrift i det våde element

Alle, som har prøvet at svømme iført svømmefødder, ved, at svømmefødder bare gør dig cirka 100% hurtigere. Svømmefødder har en stor overflade, som flytter mere vand end dine bare fødder, og giver dermed en øget fremdrift. Til gengæld kan det godt føles ekstra hårdt at svømme iført svømmefødder – der kommer ekstra belastning på lår og baller, hvilket er glimrende, hvis disse skal tones.

For dykkere er svømmefødder nærmest uundværlige, da det er meget vanskeligt at komme hurtigt til bunds uden den ekstra fremdrift fra de brede svømmefødder. Og for børn kan svømmefødderne give ekstra udfordring for balance- og koordinations sansen.

Hvilken type svømmefødder skal jeg vælge?

Der findes flere forskellige modeller af svømmefødder, som hver især egner sig til varierende formål. Til børn og begyndere kan det anbefales at købe de korte og kompakte modeller, som er forholdsvis stive, og dermed lettere at styre. Den erfarne dykke kan dog have stor glæde af professionelle svømmefødder, hvor selve finnen har en større overflade og en vis fleksibilitet. Disse er som oftest fremstillet i silicone, hvilket giver en mere naturlig følelse, når man bevæger sig i vandet. Svømning med denne type finner nærmer sig i højere grad naturlig svømning, og disse svømmefødder er derfor særdeles populære blandt fridykkere.

Køb svømmefødder i høj kvalitet hos badehaette.dk

Uanset om du skal bruge dine svømmefødder til træning i svømmehallen, til leg i poolen eller til dykning på det åbne hav, kan du finde et bredt sortiment af svømmefødder i alle størrelser hos Badehaette.dk