Hvis du snart skal til fest, har du måske overvejet, om det ville være en god ide, hvis du tog et konfettirør med. Grunden til, at du ikke har købt det endnu, kan måske være, at du er i tvivl, om det vil passe til den fest, som du skal til. Konfettirør vil skabe stemning og glæde til stort set alle former for fester, som du tager til. Som udgangspunkt er det derfor ikke noget, som du behøver at være bange for.

I denne artikel får du dog tre bud på fester, som et konfettirør passer særligt godt til. Artiklen er skrevet i samarbejde med all4party.dk, der forhandler en lang række forskellige artikler til fester, deriblandt er der selvfølgelig et stort udvalg af konfettirør. 

1. En rund fødselsdag

Lige meget om det er en, der bliver 10, eller en, der bliver 70 år, kan et konfettirør være med til at sætte skabe noget ekstra stemning til festen. Det er derfor oplagt at have et med. Du kan vælge at fyre det af udover fødselaren – det kan også være, at det passer bedre ind, at det er fødselaren selv, der fyrer det af. 

2. Et bryllup

Et bryllup er en særligt festlig dag. Lige meget hvor stort eller lille et bryllup, der er tale om, er det altid en god ide, at du har et konfettirør med til at skabe noget ekstra stemning. Hvis du har svært ved at få konfettirøret indopereret i festen, kan du for eksempel holde en tale eller skrive en sang, hvor du slutter af med at fyre konfettirøret af. 

3. En konfirmation

Det er en stor dag for et ungt menneske, når han eller hun træder ind i de voksnes rækker og bliver konfirmeret. Mange unge lægger nok særligt vægt på festen, og hvis du vil være med til at gøre det til en virkelig festlig og hyggelig dag, kan du fyre et konfettirør af. Det kan for eksempel være en måde at åbne dansegulvet på.