Alle børn elsker sjov underholdning

Der er det helt fantastiske ved børn, at de er så umiddelbare. Hvis de synes at noget er sjovt, så kan du se det med det samme, når de griner. Det kan også være at de kommenterer det du laver, fordi de lever sig helt ind i oplevelsen.

Børn har ikke det filter, som vi voksne har, hvor vi måske kan blive lidt flove over at vise for meget begejstring. Tværtimod så er børn bare på lige med det samme. Det er jo helt vidunderligt, og noget vi voksne kunne lære noget af – eller også skal vi bare lige have genopfrisket, hvordan det var at blive begejstret, dengang vi selv var børn.

Nogle voksne er fantastiske til at lave børneunderholdning

Der er nogle voksne, som bare er gode til at ramme børnenes univers. På en eller anden måde kan de lynhurtigt skabe den rette forbindelse.

Det gælder eksempelvis Søren Riis, som har hjemmesiden 123trylleri.dk. Hvis du klikker på linket, så kan du med det samme se, at du er landet i et sandt børneunivers, hvor der underholdes på børnenes præmisser.

Søren Riis har 3 gennemgående figurer, som han tager ud og underholder med.

Det er Ballonklovnen Fubbi, som fyrer den af med magi og ballondyr i lange baner. Det trækkes kaniner op af hatten, og der er fortryllende duer. Det kan også være, at børnene bliver inviteret med op på scenen. Under alle omstændigheder er det i den grad underholdning i børnehøjde.

En anden figur er intet mindre end danmarks smukkeste julemand. Han sørger for den rette stemning ved juletræsfesten, og deler pernødder ud til børnene, som egentlig er overbevist om, at de lige har mødt den rigtige julemand.  

Endelig er der Kaptajn Klo, som tager børnene med på skattejagt, og opfører sit store sørøvershow. Og så deler han også skattekort ud til børnene, mens han har sin trofaste papegøjeven med på skulderen. 

Du kan nyde underholdningen fra Søren Riis til byfester, offentlige arrangementer, og på institutioner som SFO’er, børnehaver og fritidsordninger.

Book ham i dag, eller glæd dig til han en dag dukker op, hvor du er.