Categories: Sygeplejesko

Sygeplejersker skal have sygeplejesko

Vi vil godt vove den hårdnakkede påstand, at vi ikke kunne klare os uden sygeplejersker, der af gode grunde bliver kaldt engle i hvidt.

Selvfølgelig er al personale i sundhedssektoren relevant, om det så omhandler portøren, kirurgen, lægen eller – netop – sygeplejersken. Men det er en ærlig og kendt sag for alle, der har opholdt sig i kortere eller længere tid i et sygehus, at man kan observere sygeplejersker betræde de lange, snørklede gange på hospitalet mange gange.

Det bliver til mange kilometer under benene for sygeplejerskerne, der ofte står med mange bolde i luften samtidig, overarbejde og i nyere tid større reformer, der sætter endnu et stort pres på at udføre et godt stykke arbejde på kortere tid.

Så når de mange kilometer skal tilbagelægges i løbet af en arbejdsdag, så er det vigtigt, at fødderne har den bedste beskyttelse, og transporten glider gnidningsfrit uden gener. Fødderne hos sygeplejersker skal simpelthen have det bedste fodtøj i form af sygeplejesko, der findes.

Det er simpelthen ikke nok at tage hjemmeskoene med på arbejde eller bruge de nedslidte kondisko under arbejdet som sygeplejerske. Der skal bruges gode sygeplejesko i disse sammenhænge.

Der findes dog forskellige former for sygeplejesko, hvis du har lagt mærke til dem, og måske ville man ikke lige med det samme tro, at de alle var lige komfortable. Tag for eksempel et par træsko som sygeplejeudstyr. Deres karakteristiske kliklyd på gangene på sygehusene er hørt mange gange før, men disse træsko adskiller sig fra træsko til udendørsbrug, da de er specielt fodformede og konstruerede efter hygiejnemæssige forhold.

I samme afdeling finder man også sygeplejesko, der minder om alt fra sandaler til crocs og løbesko, men du skal ikke lade udseendet narre dig. Disse sko er nemlig lavet antibakterielle, svedabsorberende og bløde at gå i, så det er nemmere for sygeplejerskerne at gennemgøre en lang arbejdsdag.

Anders Lundtang Hansen

Share
Published by
Anders Lundtang Hansen

Recent Posts

Hvad er en nervestimulator?

Nervestimulation kaldes også for neurostimulation. Det er en relativ ny behandlingsmetode i Danmark. Den har…

1 år ago

Sikre og kvalitetstjekkede tribuner findes hos Sunstill

Leder du efter en ny tribune til teatersalen, til sportshallen, skolens aula eller koncertstedet eller…

2 år ago

Biofreeze gel

Døjer du med muskelsmerter- og ømhed? Eller har du som behandler svært ved at hjælpe…

2 år ago

Find glæden med lav selv smykker

Der er mange forskellige måder at komme ned i gear og være i nuet. For…

2 år ago

Slam i havedammen kan suges op

En bassinstøvsuger kan holde din fiskedam ren. Men det er ikke helt ligegyldigt hvornår og…

2 år ago

Sådan bliver du klar til din første dykkertur

Det er helt fantastisk at dykke i det åbne hav. Der er så mange fantastisk…

2 år ago