Døjer du med muskelsmerter- og ømhed? Eller har du som behandler svært ved at hjælpe dine patienter af med smerterne? Så er du kommet til det rette sted. Hos YourCare kan du nemlig få biofreeze gel, som effektivt og hurtigt smertelindrer. Rigtig mange mennesker døjer til dagligt med muskel- og ledsmerter, og det kan på mange måder være hæmmende i hverdagen. Med Biofreeze gel fra YouCare kan du komme problemet til livs og vinke farvel til de smerter, som begrænser dig i at gøre det, du elsker.

Smertelindring med langvarig effekt

På baggrund af 20 års specialiseret erfaring har YouCare formået at lave en gel, som både lindrer, afkøler og har hurtig og langvarig effekt – nemlig Biofreeze. Den er både optimal til ryg- og nakkesmerter, smerter i lænd, muskelømhed og hævede muskler. Det kan være smerter, som er kommet under sport, på arbejde, ved overbelastning, en forstuvning eller noget helt andet. Uanset hvad der har forårsaget smerterne, og i hvilken grad de fremtræder, kan Biofreeze med sikkerhed lindre.

Udover at lindre kan Biofreeze også bruges som forebyggende behandling. Det kan eksempelvis være i forbindelse med en massage, genoptræning eller ultralyd-behandlinger.


Muligheder fremfor begrænsninger

Biofreeze kommer både som roll-on, gel og spray. En roll-on er eksempelvis et oplagt valg, hvis biofreeze er tiltænkt selvbehandling og trigger-punkt massage. Derudover er den særligt god til at nå svært tilgængelige områder. Gelen derimod kan anbefales, hvis du arbejder som behandler. Den skal masseres godt ind i huden, men er til gengæld effektiv mod muskelsmerter- og ømhed samt stive led. Sprayen er til dig, som har brug for hurtig effekt ved akutte smerter. Den anbefales til atletiske aktiviteter. Uanset hvad dine behov måtte være, har YouCare en Biofreeze, som giver muligheder fremfor begrænsninger.