Leder du efter en ny tribune til teatersalen, til sportshallen, skolens aula eller koncertstedet eller et helt andet sted, så finder du de bedste og mest sikre tribuner hos Sunstill. Lad os hjælpe dig med at finde de bedste tribuner, der passer til lige præcis dine behov og ønsker.

Gør dig dine overvejelser

Inden du investerer i tribuner skal du tænke over, hvilket område eller hvilket rum, det skal stå i. Har du brug for en fast tribune såsom i en sportshal, der er permanent, eller har du brug for mere fleksible minitribuner, som kan rulles væk, eller semi permanente tribuner, hvis du har brug for tribuner i noget tid, men også skal kunne fjerne dem? Alle disse overvejelser kan du få hjælp til hos Sunstill, så du investerer i tribuner, der er korrekte for dig.

Certificerede tribuner

Det er vigtigt at folk føler sig trygge og at de er trygge, når de bevæger sig på en tribune. Det ved vi hos Sunstill og derfor kan alle vores originale tribuner nemt certificeres. Det er vigtigt, at du overholder retningslinjerne indenfor sikkerhed til dine begivenheder. Hvis du investerer i podietribuner, så kan du arrangere om på dine tribuner, så de passer præcis til dit venues sikkerhedsregler.

En opfriskning af sæder

Har du blot brug for at få opfrisket de gamle sæder på din tribune, så har vi naturligvis også det i vores tilbehørssektion. Har du brug for skruer, nye transportmøbler eller gelændere, så har vi det også. Vi sælger stadig tilbehør til scener og podier, vi solgte for over 40 år siden, hvilket betyder, at når du investerer i produkter fra Sunstill investerer du i holdbarhed og styrke.