Der er mange forskellige måder at komme ned i gear og være i nuet. For nogen er det en sport, for andre er det en gåtur og for helt andre er det at sidde med et kreativt projekt. Hvis du er typen, som elsker at kreere ting og skabe noget fra bunden selv, så er lav selv smykker noget for dig. Hos Amaida kan du finde alt, du skal bruge til at komme i gang med dine flotte lav selv smykker.

Et væld af perler

Hos Amaida finder du perler i en hver afskygning. Vi har både ferskvandsperler til dig, der ønsker at lave smykker i ægte Marilyn Monroe stil, og de smukkeste græske keramikperler og rå stenperler til dig, der vil lave noget i et naturligt og nedtonet udtryk. Lige gyldigt hvilken stil, du har, og hvordan du vil udtrykke dig selv, så er der perlerne til det her hos Amaida.

Glæd andre med lav selv smykker

Smykker er en rigtig yndig gave at give hinanden, og det er ekstra specielt, hvis man laver dem selv. Når du laver smykker, kan du altså også lave dem med det for øje at give dem til gode venner eller måske sælge dem. Du kan glæde andre med dine smukke kreationer med perler fra Amaida.

Tilbehør til lav selv smykker

Udover et kæmpe udvalg af de fineste perler finder du naturligvis også alt tilbehøret til at komme i gang med dine lav selv smykker. Vi har både kæder og snore, små låse og småt værktøj, som du skal bruge til at virkelig at kunne skabe, det du har i tankerne. Tag et kig i vores store sortiment allerede i dag og find alt det, du skal bruge, ét sted.