Firmatøj med logo er en af de mest oplagte måder at promovere din virksomhed på. Der er uendelige variationer til rådighed, og du kan bruge tøjet enten som uniform til dine medarbejdere eller som en medarbejder- eller kundegave. Firmatøjet er med til at signalere din virksomheds identitet.

Dine medarbejdere er din virksomheds ambassadører og ansigter udadtil. Hvis du sørger for at iklæde dem tøj med dit firmas logo og navn, gør du dermed din virksomhed synlig for nuværende såvel som fremtidige kunder. Desuden deler du din virksomheds image med dine medarbejdere, og de kan på den måde låne din virksomheds pålidelighed når de har med kunder at gøre.

At give dine medarbejdere nyt firmatøj jævnligt er desuden en måde at vise at du bekymrer dig om dem og gerne vil øge deres arbejdsglæde. Dette giver glade og motiverede medarbejdere, og øger deres tillid til virksomheden. Mange mennesker ser deres job som en del af deres identitet, og derfor vil mange også være stolte over at bære arbejdspladsens navn og logo i deres hverdag.

Sikr komfort og fleksibilitet med kvalitetsfirmatøj

Et andet mere praktisk aspekt ved at anskaffe firmatøj til dine medarbejdere er, at de tør udføre deres arbejde mere helhjertet end hvis de skulle lægge deres eget tøj til. Dette er især tilfældet i restaurationsbranchen, hvor en plet på en hvid skjorte kan ødelægge en hel arbejdsdag.

Hvis du sørger for at medarbejderne altid har slidstærkt og fleksibelt arbejdstøj til rådighed, vil de gå til arbejdet med ekstra energi og arbejdsglæde. Du kan få trykt logo på næsten alle typer af beklædningsgenstande – orientér dig f.eks. i udvalget på hjemmesiden Grevegaver.dk

Der finder du et stort udvalg af T-shirts, poloer, skjorter og sweatshirts. De fås i mange forskellige farver og i et bredt udvalg af størrelser. Du kan få trykt dit logo lige der hvor du ønsker det, i lige den størrelse du ønsker. Du kan også få logoet påtrykt både foran og bagpå for at sikre ekstra synlighed.

Desuden forhandler de også overtøj, herunder dynejakker, softshelljakker, fleecetrøjer og veste. Du kan dermed klæde dine medarbejdere på til arbejde i al slags vejr. På disse produkter er der også frit valg med hensyn til hvor logoet skal placeres og hvor stort dette skal være.

Gør din virksomhed synlig og øg dine medarbejderes arbejdsglæde med firmatøj med logo.