Har du et firma, en forretning eller en virksomhed, og ønsker du at sætte skub i salget? Hos Globifix.com kan du finde en række salgsløsninger, som kan hjælpe din virksomhed til at komme op i fart. Hvis du har det rette produkt, kan du finde rammerne til at få det videreformidlet til kunder og interessenter på deres hjemmeside.

Blandt de mange varekategorier finder du:

  • Butiksinventar, herunder reoler, diske mm
  • Brochurestandere, visitkortholdere og skilte
  • Indpakning, herunder papir og poser
  • Plakater og bannere

De mange kategorier dækker over et bredt udvalg, som er relevant for en lang række forretningstyper. Til tøjbutikker kan du blandt andet finde mannequiner og reolsystemer til opbevaring, udstilling og ophængning af tøjet.

Til andre butikstyper kan du finde glasvitriner og -montrer samt forskellige typer akryldisplays, som på en elegant måde kan udstille dine varer for kunderne. Du kan også få tilbehør som indkøbskurve og varekurve, kort sagt alt du har brug for, når du skal give dine kunder en god oplevelse.

Inventar og udstyr til alle typer butikker og forhandlere

Du kan også tilkøbe udstyr til præsentation af din virksomhed, for eksempel udstyr til messer. På en messe vil du ofte møde mange andre virksomheder, og derfor skal du sørge for at din stand skiller sig ud fra dem, der tilbyder potentielle kunder den samme service som du gør. Med det rette udstyr som understøtter netop dit produkt, kan du skabe en indbydende og kundevenlig præsentation af din virksomhed.

Om end det er udstyr til en fysisk forretning, en midlertidig stand eller blot lidt småting til butikken, kan du finde det hele på globifix.com. Tag et kig på deres store udvalg, som er tilgængelig hele døgnet rundt og kan leveres til hele landet indenfor få dage.