Skal du på køreferie i efteråret? Eller kører du bare generelt meget i bil? Uanset hvad så kan du med få små tiltag forbedre din køreoplevelse markant. Få det bedste ud af at sidde bag rattet med disse tre gadgets.

1. En kopholder

Det er ikke alle biler, der har en rigtig god kopholder. Det vigtigt både for din sikkerhed og køreoplevelse, at dine drikkevarer er lette at komme til, så du ikke roder for meget efter dem. Hvis du allerede har en god kopholder, så er du allerede på rette vej. Du kan dog vælge at opgradere til en smartere version. Man kan få adskillige kopholdere, som både kan holde din drikkelse varm eller kold via et cigaretstik.

2. håndfri til bil

Når du skal langt i bil, så er det rart stadig at kunne modtage opkald. Hvis du kører selv, så er det et godt tidspunkt lige at få vendt verdenssituationen med familie og venner. Dog skal du ikke glemme din sikkerhed. Et håndfrit telefonsæt til bilen er derfor at fortrække. Det er ikke alle, der har lige god lyd. Du skal derfor vælge med omhu, så både du og den anden i røret har nemt ved at høre

3. skraldespandsholderen

Det er træls at holde ind til siden, hver gang du skal af med affald, hvis du skal langt. Til gengæld er æbleskrog, madindpakning og bananskralder heller ikke lækkert at have i bunden af bilen. Det kan derfor være en fordel at anskaffe sig en skraldespandsholder til bilen. Så kan du tage dit affald med, når du alligevel forlader bilen. På den måder slipper du også for unødvendig lugt fra affaldet, fordi det bare ligger og gør sig til.