Når du driver din egen virksomhed, ved du også, hvor vigtigt image er. Det handler ikke bare om virksomhedens brand og det, som folk tænker på, når du siger virksomhedens navn. Det handler også om, hvordan virksomhedens udearealer ser ud. For ser de ikke godt ud, vil det være med til at gøre, at folk tror, at din virksomhed ikke er god eller seriøs – og det ville være rigtig ærgerligt. Derfor er det en god ide, at du helt fra start tænker ind, hvordan du kan skabe løsninger, så det bliver nemt for dine kunder at hjælpe dig med at holde virksomheden ren. På den måde slipper du og dine ansatte for en del arbejde. 

Mange af de hjælpemidler, som du skal bruge til at holde virksomheden ren, kan du nemt finde på nettet. Det kan for eksempel være på en side som Cleanmanagement.dk. De har et stort udvalg af skraldespande, askebægre og en lang række andre produkter. Det er alle nogle, der gør, at du kan få nogle flotte arealer både udenfor og indenfor. 

Noget af det vigtigste, når du har en virksomhed, er, at du giver folk et godt indtryk, når de først kommer og besøger din virksomhed. Førstehåndsindtrykket er virkelig ekstremt vigtigt, og derfor er det også noget, som du skal tage alvorligt. Hvis der ligger skrald og cigaretskodder og flyder foran bygningen, er det ikke med til at give et godt indtryk – heller ikke selvom det hverken er dig eller dit personale, der har smidt det der. 

I mange tilfælde kan du dog hjælpe dem, der gør, med at komme af med deres skrald og cigaretskodder på en ordentlig måde. Det kan for eksempel være ved, at du sætter skraldespande og askebægre op. Du kan finde skraldespande, hvor der også er et indbygget askebæger i. Det er med til at gøre, at du kun behøver at sætte skraldespanden op.