Leder du efter en god, autoriseret VVS’er i omegnen af Århus eller Risskov, Egå eller Viby, bør du tage et kig på Gustafsenvvs.dk. Her finder du professionelle VVS håndværkere, som gennem små tre årtier har udført autoriseret VVS arbejde for glade og tilfredse kunder. Gustafsen VVS er et familie ejet og -drevet firma med rødder i det østjyske. Oprindeligt hed virksomheden Carsten Gustafsen VVS, men efter et generationsskifte, hvor virksomheden blev overdraget til stifteren Carls Gustafsens tre sønner, blev navnet ændret til Gustafsen VVS. Familien Gustafsen er drevet af en passion for deres håndværk, og går ikke på kompromis med hverken arbejdets kvalitet eller kundens tilfredshed.

Hvilke typer opgaver udfører en autoriseret VVS’er?

I forbindelse med renovering af køkken eller badeværelse, er der mange typer opgaver, du ikke selv må udføre. Dette drejer sig for eksempel om arbejde, som involverer drikkevandet, da der er en meget stor helbreds- og sundheds risiko forbundet hermed. Flytning af afløb bør du heller ikke foretage selv, da det er vigtigt, at rørene trækkes korrekt. Og endelig må du ikke selv pille ved gasinstallationer, da dette kan medføre risiko for udsivning af gas, hvilket kan have fatale konsekvenser i form af co2 forgiftning eller eksplosion.

Gustafsen VVS udfører alle former for VVS-opgaver, som for eksempel rørinstallationer, etablering af gulvvarme, renovering af badeværelser, installation og servicering af fjernvarme anlæg, energioptimering (for eksempel montering af varmepumper), og alle typer arbejde forbundet med vand og afløb. De dygtige VVS’ere kan klare alt fra mindre reparationer og montering af nye løsninger til totalentrepriser.

Gustafsen VVS – garanti for veludført VVS arbejde

Gustafsen VVS er medlemmer af installatørernes organisation TEKNIQ – og her igennem garantiordning for alt VVS-arbejde. Dette er din sikkerhed for, at du som kunde får alle udgifter dækket såfremt VVS-installatøren ikke er i stand til at opfylde sine forpligtelser ved større uoverensstemmelser, konkurs eller lignende. Læs mere om autoriseret VVS arbejde på gustafsenvvs.dk