Hvilken side af vejen bor du på?

Det har altid været sådan, at lige husnumre var på den ene side af vejen, og ulige husnumre var på den anden side af vejen.

Så er det lidt nemmere at holde styr på, hvis du leder efter et bestemt hus. Måske havde det været lige så let, hvis det bare var skiftevis lige og ulige, men sådan er altså bare ikke. Og det gælder nok i hele verden.

Du skal have husnummer på dit hus 

Alle huse skal have et synligt husnummer. Hvis huse ikke havde husnumre, så ville eksempelvis postbude jo ikke vide, hvor de skulle levere pakker. Og det ville umuligt for nogle mennesker, som ikke havde besøgt dig før, at finde dit hus.

Hvilke type husnumre findes der?

Altså, der findes selvfølgelig husnumre fra nummer 1 til potentielt uendeligt, men det er ikke det, som vi mener her. Det er tværtimod, hvordan et husnummer fysisk kan være udformet. Der findes nemlig utrolig mange forskellige udformninger.

Men nu hvor nummeret skal hænge på din husmur, og du skal se på det hver dag, så vil du gerne have, at det ser lidt pænt ud.

Derfor skulle du overveje at se på husnumre hos Malericentralen.dk. De har nogle helt fantastiske husnumre, som ser ud som om at de nærmest svæver ud fra væggen. Det får dem til at fremstå mere synlige, så de er nemme at se, og så giver det samtidig en flot effekt.

Du kan få numrene i 2 forskellige størrelser på enten 40 eller 70 cm høje, så de er nemme at se fra vejen af. Du kan også få dem i forskellige flotte farver. Når du køber dit husnummer hos Malericentralen.dk, så følger der automatisk de nødvendige skruer og plugs med til monteringen.    

Klike på linket oppe i teksten, og se mere om de flotte husnumre.